Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής των παραγγελιών σας είναι οι εξής:

Αντικαταβολή (Τα έξοδα αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ)
Για εμάς η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας είναι βασική μας προτεραιότητα! Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, τότε τα έξοδα αντικαταβολής 1€ σας τα κάνουμε δώρο!

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :
Πληρώνετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό Πειραιώς. Σιγουρευτείτε ότι έχετε συμπληρώσει τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης σας. Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα αποσταλούν εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης. Προσοχή η μεταφορά χρημάτων (διαδικασία της κατάθεσης) από άλλες τράπεζες πλην της Πειραιώς, ολοκληρώνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Λογαριασμός Πειραιώς :
Αριθμός Λογαριασμού : 5278060654677
IBAN: GR9501722780005278060654677
Δικαιούχος : Πέγιος Αντώνης

Λογαριασμός Alpha Bank :
IBAN: GR6401408700870002786003589
Δικαιούχος : Πέγιος Αντώνης

Χρεωστική/Πιστωτική/Προπληρωμένη Κάρτα :
Πληρώνετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με οποιαδήποτε Mastercard, Visa κτλ κάρτα σας. Η πληρωμή ολοκληρώνεται στην ασφαλέστερη πύλη πληρωμών της Viva Wallet με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης/redirection! Συνεπώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sevismakeup.gr δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία της κάρτα σας ή του λογαριασμού σας!

PayPal :
Πληρώνετε την συνολική αξία της παραγγελίας σας με τον PayPal λογαριασμός σας. Με αυτό τον τρόπο πληρωμής θα μεταβείτε αυτόματα (redirection) στην πύλη πληρωμών της Paypal, στο ασφαλέστερο σύστημα αποδοχής πληρωμών! Εκεί μπορείτε να πληρώσετε με τον λογαριασμό Paypal που διαθέτετε. Συνεπώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sevismakeup.gr δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία του λογαριασμού σας!