Τρόπος αποστολής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sevismakeup.gr πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα κατευθείαν στην πόρτα σας. Η εταιρία που αναλαμβάνει τις μεταφορές των προϊόντων σας είναι η Γενική Ταχυδρομική.Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών, εφόσον αυτά βρίσκονται σε απόθεμα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sevismakeup.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει στην παράδοση των προϊόντων σας λόγω έκτακτων καταστάσεων όπως απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κτλ. Το κόστος μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 2,90€ .

Μπορείτε να ενημερωθείτε όποτε το θελήσετε για την εξέλιξη της αποστολή σας. Απλά πατήστε σε αυτό το link που οδηγεί στη σελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής και πληκτρολογήστε τον αριθμό αποστολής που λάβατε με email από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sevismakeup.gr.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Για εμάς η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας είναι βασική μας προτεραιότητα! Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, τότε τα έξοδα αντικαταβολής 1€ σας τα κάνουμε δώρο!

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να δείτε σε αυτό το link

Για να συνεχίσετε τις αγορές σας πατήστε σε αυτό το σύνδεσμο