Όροι & προϋποθέσεις χρήσης

Το Sevismakeup.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής εταιρείας «Πέγιος Αντώνιος Δημήτριος» (εφ’ εξής «Αντισυμβαλλόμενο»), που εδρεύει στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 145382371 / Δ.Ο.Υ Εδέσσης). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος Sevismakeup.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα Sevismakeup.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1 Εισαγωγή
Ο Αντισυμβαλλόμενος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Ο Αντισυμβαλλόμενος αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Ο Αντισυμβαλλόμενος δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του Sevismakeup.gr,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Αντισυμβαλλόμενου, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

2 Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η ιστοσελίδα Sevismakeup.gr είναι διαδικτυακός τόπος υπό την κατοχή του Αντισυμβαλλόμενου. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται από τον Αντισυμβαλλόμενο συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων και παρεχόμενων προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Αντισυμβαλλόμενου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον Αντισυμβαλλόμενο και το ηλεκτρονικό του κατάστημα καθώς και τα προϊόντα του, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Αντισυμβαλλόμενου και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες Sevismakeup.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

3 Δικαιώματα Αγοραστή / Αντισυμβαλλόμενου – Υποχρεώσεις

3.1 Υποχρεώσεις χρήστη-πελάτη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας Sevismakeup.gr αποδέχονται ότι δεν θα την χρησιμοποιούν για αποστολή και δημοσίευση, με όλους τους δυνατούς τρόπους, οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

3.2 Τιμολογιακή & χρηματοοικονομική πολιτική
Οι τιμές εμφανίζονται σε ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η ιστοσελίδα Sevismakeup.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποιήσεις των τιμών της ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγουμένως να ειδοποιηθεί ο Πελάτης. Τα προϊόντα τιμολογούνται σύμφωνα με την τιμή που ισχύει κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει την πληρωμή της παραγγελίας του με έναν από τους τρόπους που αναφέρονται στην σελίδα “Τρόποι Πληρωμής” (πατήστε εδώ για να δείτε τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής). Ο Αντισυμβαλλόμενος διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση ή την πραγματοποίηση παραγγελίας από πελάτη που δεν έχει καταβάλει ολόκληρο ή μέρος της πληρωμής προηγούμενης παραγγελίας ή με τον οποίο εκκρεμεί δικαστική διαφορά.

3.3 Πολιτική αποστολών
Για την πολιτική αποστολών που ακολουθεί ο Αντισυμβαλλόμενος παρακαλώ ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο.

3.4 Όροι αποδοχής επιστροφών / διάστημα υπαναχώρησης
Εφόσον ο χρήστης-πελάτης παραλάβει το προϊόν που παρήγγειλε, έχει τη δυνατότητα της επιστροφής του στον Αντισυμβαλλόμενο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο Συνοδευτικό Παραστατικό Στοιχείο της αποστολής. Σε περίπτωση που η 14η ημέρα πέφτει σε Σάββατο, Κυριακή ή αργία, τότε η προθεσμία επιμηκύνεται έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση παραλαβής του από τον πελάτη, δηλαδή στην πρωτότυπη συσκευασία, κλειστό, άθικτο και χωρίς φθορές. Στην περίπτωση αγοράς μέσω PayPal θα γίνεται πίστωση του λογαριασμού του πελάτη με την αξία των προϊόντων που επιστράφηκαν αμέσως μόλις ελεγχθούν. Στην περίπτωση που έχει γίνει χρέωση της χρεωστικής-πιστωτικής-προπληρωμένης κάρτας του πελάτη μέσω του εκάστοτε συνεργαζόμενου πιστωτικού ιδρύματος με τον Αντισυμβαλλόμενο, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Στην περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή , η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη αμέσως μετά τη παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων που επιστράφηκαν και εφόσον ο πελάτης έχει πληρώσει το ποσό της παραγγελίας στον κούριερ. Για λόγους ασφάλειας ο δικαιούχος του λογαριασμού θα πρέπει να είναι ο ίδιος που το όνομά του αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. Στο ποσό που θα επιστραφεί (με οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους) δε θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και τα πιθανά έξοδα επιστροφής παρά μόνο εάν είναι υπαιτιότητα του Αντισυμβαλλόμενου. Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους παραπάνω όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο για επιστροφή τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν τον ίδιο. Θα γίνεται πάντα ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος μετά την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας.

Στην περίπτωση επιστροφής από αγορά με αντικαταβολή, αν ο πελάτης δεν είχε αποδεχτεί το δέμα του από την μεταφορική χωρίς να έχει αιτιολογήσει την άρνηση αποδοχής ή δεν είχε ανταποκριθεί σε καμία προσπάθεια επικοινωνίας από την μεταφορική εταιρία έτσι ώστε να γίνει παράδοση και πληρωμή του δέματος ή δεν είχε παραλάβει ο ίδιος του από το κατάστημα της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας εντός 5 ημερών χωρίς να έχει αιτιολογήσει προηγουμένως, τότε ο αντισυμβαλλόμενος διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης ή και ακύρωσης οποιασδήποτε μελλοντικής παραγγελίας του πελάτη χωρίς την υποχρέωση να τον έχει ενημερώσει προηγουμένως.

Υποχρεώσεις του αντισυμβαλλόμενου για ελαττωματικά προϊόντα :
Ο Αντισυμβαλλόμενος, εφόσον διαπιστώσει ότι προϊόντα που έχουν πουληθεί σε αγοραστή είναι ελαττωματικά και εφόσον ο αγοραστής δεν έχει προκαλέσει την φθορά με δική του επέμβαση, έχει την υποχρέωση να τα αντικαταστήσει ή να επιστρέψει την συνολική αξία των προϊόντων στον αγοραστή με τον ίδιο τρόπο καταβολής που ακολουθήθηκε κατά την αγορά τους.

3.5 Προστασία προσωπικών δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα Sevismakeup.gr θα σας ζητηθεί τυχόν να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην ιστοσελίδα μας Sevismakeup.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές και με εξαίρεση της εκάστοτε συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών που είναι υπεύθυνη για την παράδοση των προϊόντων μας στους πελάτες μας. Σε κάθε περίπτωση, μόνον ο Αντισυμβαλλόμενος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και είναι ο μόνος υπεύθυνος επεξεργασίας αυτών. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. O Αντισυμβαλλόμενος δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Επίσης δεν τα διανέμει, δημοσιοποιεί, πουλάει ή ενοικιάζει με οποιοδήποτε τρόπο. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Εάν είστε κάτω από 16 ετών πρέπει να έχετε την συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα της εταιρίας, αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με όσα αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών σύμφωνα με όσα ορίζουν οι νομοθεσίες/κανονισμοί για την γενική προστασία προσωπικών δεδομένων, 1995(DPD) και 2016/679 (GDPR). Σε περίπτωση παράνομης παραβίασης της βάσης δεδομένων αυτού του ιστότοπου, ο Αντισυμβαλλόμενος θα αναφέρει άμεσα το γεγονός στους ενδιαφερόμενους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Κατά την εγγραφή του χρήστη στον διαδικτυακό τόπο Sevismakeup.gr δίνεται αυτόματα το δικαίωμα στον Αντισυμβαλλόμενο να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, με σκοπό την αποστολή ενημερωτικού υλικού στον τελευταίο μέσω του email info@sevismakeup.gr. Σε κάθε email που θα αποστέλλεται από τον Αντισυμβαλλόμενο στον χρήστη με περιεχόμενο ενημερωτικού υλικού, θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης απ εγγραφής του χρήστη από αυτήν την υπηρεσία, με σχετικό link που θα υπάρχει στο τέλος του περιεχομένου του email.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης έχει το δικαίωμα της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων, μέσα από το ειδικό περιβάλλον διαχείρισης λογαριασμού, που διαθέτει η ιστοσελίδα μας Sevismakeup.gr. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων ή/και στην απαίτηση οριστική τους διαγραφής από τον διαδικτυακό μας τόπο Sevismakeup.gr σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τον Κανονισμό 2016/679. Αντίρρηση στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων ή/και στην απαίτηση οριστική τους διαγραφής από τον διαδικτυακό μας τόπο ή/και στην παύση αποστολής ενημερωτικού υλικού μπορεί να γίνει με αποστολή email στο info@sevismakeup.gr από το email που έχει καταγράψει ο χρήστης στην ιστοσελίδα μας, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας.

Ο Αντισυμβαλλόμενος έχει ενσωματώσει τρία γραφικά στοιχεία Facebook/Instagram για να μπορεί ο χρήστης να μοιράζει τις ιστοσελίδες μας στο Facebook/Instagram καθώς και για να μπορεί να αποστέλλει απευθείας μηνύματα στην σχετική σελίδα του αντισυμβαλλόμενου στο Facebook. Αυτά τα γραφικά στοιχεία μπορούν να συλλέξουν τη διεύθυνση IP του χρήστη, να αποθηκεύσουν και να ανακτήσουν τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής του, να ενσωματώσουν επιπλέον παρακολούθηση και να παρακολουθήσουν την αλληλεπίδρασή του με το γραφικό στοιχείο, συμπεριλαμβανομένης της συσχέτισης του λογαριασμού του στο Facebook με οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποίησε στα widget “Share” και “Messenger”, εφόσον είναι συνδεδεμένος στο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης αυτών των δεδομένων, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου δεδομένων του Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Ο Αντισυμβαλλόμενος χρησιμοποιεί ένα widget Twitter Tweet στην ιστοσελίδα του. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπος Sevismakeup.gr υποβάλλει αιτήσεις στους διακομιστές του Twitter για να μπορέσει ο χρήστης να κάνει tweet τις ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του στο Twitter. Αυτά τα αιτήματα καθιστούν τη διεύθυνση IP του χρήστη ορατή στο Twitter, το οποίο μπορεί να τη χρησιμοποιήσει σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου των δεδομένων: https://twitter.com/en/privacy#update

Ο Αντισυμβαλλόμενος χρησιμοποιεί ένα widget GooglePlus στον ιστότοπό του. Ως αποτέλεσμα, ο ιστότοπός Sevismakeup.gr υποβάλλει αιτήσεις στους διακομιστές της Google για να μπορεί ο χρήστης να μοιράζεστε τις ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του στο GooglePlus. Αυτά τα αιτήματα καθιστούν τη διεύθυνση IP του χρήστη ορατή στην Google, η οποία μπορεί να την χρησιμοποιήσει σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου των δεδομένων: https://policies.google.com/privacy

Ο Αντισυμβαλλόμενος χρησιμοποιεί το widget Pinterest Save στον ιστότοπό του για να επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετεί εικόνες στο Pinterest από τις ιστοσελίδες του Sevismakeup.gr. Αυτά τα αιτήματα μπορούν να παρακολουθήσουν τη διεύθυνση IP του χρήστη σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου των δεδομένων του Pinterest: https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

Ο Αντισυμβαλλόμενος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών στον ιστότοπο Sevismakeup.gr Χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να καθορίσει τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό του και για να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες του. Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, ο τύπος συσκευής, το πρόγραμμα περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και την IP του χρήστη σε καμία περίπτωση δεν παρέχει το δικαίωμα στον αντισυμβαλλόμενο να χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για την ταυτοποίηση των χρηστών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην πολιτική απορρήτου των δεδομένων της Google: https://policies.google.com/privacy

3.6 Ασφάλεια / Ασφάλεια συναλλαγών και πλοήγησης
Ο Αντισυμβαλλόμενος αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Να τονιστεί ότι ο διαδικτυακός τόπος Sevismakeup.gr δεν αποθηκεύει και επεξεργάζεται, σε ουδεμία περίπτωση, δεδομένα από ηλεκτρονικές και φυσικές τραπεζικές (χρεωστικές,πιστωτικές και προπληρωμένες) κάρτες και λογαριασμούς, για τον λόγο ότι σε περιπτώσεις πληρωμής παραγγελιών με τα μέσα που προαναφέρθηκαν, χρησιμοποιείται η μέθοδος της ανακατεύθυνσης (redirection) στο ηλεκτρονικό portal πληρωμών του εκάστοτε συνεργαζόμενου πιστωτικού ιδρύματος με τον Αντισυμβαλλόμενο. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του Αντισυμβαλλόμενου επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Αντισυμβαλλόμενου δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το ισχυρότερο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης TLS 1.2 – 256bit (htts-smtp). Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος του Αντισυμβαλλόμενου. Η πρόσβαση στα συστήματα του Αντισυμβαλλόμενου ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας. Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση TLS 1.2 – 256bit (htts-smtp).

4 Αξιολογήσεις προϊόντων
Αυτοί οι Όροι Χρήσης αφορούν τις αξιολογήσεις χρηστών σε προϊόντα της Ιστοσελίδας μας. Δεν αφορούν ολόκληρη τον διαδικτυακό τόπο Sevismakeup.gr, ο οποίος διαθέτει τους δικούς του Όρους Χρήσης.

Ο χρήστης συμφωνεί και εγγυάται ότι υποβάλλοντας την αξιολόγηση του στο διαδικτυακό τόπο Sevismakeup.gr :

 • Το περιεχόμενο της αξιολόγησης αποτελεί δική του δημιουργία και δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία τρίτου
 • Η αξιολόγηση δεν περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς άλλα μέλη του διαδικτυακού τόπου Sevismakeup.gr και αξιολογήσεις τρίτων, συζητήσεις περί πειρατικού λογισμικού ή παράνομων δραστηριοτήτων
 • Τα γραφόμενά του αφορούν το προϊόν της αξιολόγησης, δεν αναφέρονται στην τιμολόγηση του προϊόντος και δεν είναι παραπλανητικά ή αποτελούν εσκεμμένη δυσφήμισή του
 • Στην αξιολόγηση δεν συμπεριλαμβάνονται διευθύνσεις email, προσωπικά στοιχεία τρίτων, τηλεφωνικοί αριθμοί, links από καταστήματα, κακόβουλες ιστοσελίδες ή ιστοσελίδες περιεχομένου που δεν αφορά το εκάστοτε προϊόν
 • Δεν δημοσιεύει πολλαπλά ταυτόσημες αξιολογήσεις (spamming)
 • Συμφωνεί ότι ο Αντισυμβαλλόμενος δεν είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε νομικό ή μη θέμα, φυσικού ή νομικού προσώπου, προκύψει ως αποτέλεσμα της αγνόησης των παραπάνω Όρων Χρήσης.
 • Για κάθε αξιολόγηση που θα υποβάλλει, χορηγεί στον Αντισυμβαλλόμενο την πλήρη κυριότητα του υλικού αυτού για να το αντιγράψει, τροποποιήσει, διαγράψει εξ’ ολοκλήρου, υιοθετήσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, χρησιμοποιήσει σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή και πουλήσει, χωρίς ο Χρήστης να έχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας πάνω του.
 • Ο Αντισυμβαλλόμενος δεν εγγυάται ότι ο χρήστης θα έχει πάντοτε τη δυνατότητα να τροποποιήσει ή να διαγράψει το υλικό που ανέβασε μέσω του του διαδικτυακού τόπου Sevismakeup.gr. Παρόλα αυτά, ο Αντισυμβαλλόμενος έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αρνηθεί τη δημοσίευση μίας αξιολόγησης για οποιοδήποτε λόγο.
 • Γράφοντας μία αξιολόγηση στο διαδικτυακό τόπο Sevismakeup.gr, ο χρήστης αναγνωρίζει ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τα γραφόμενά της και όχι ο Αντισυμαβαλλόμενος.
 • Παρέχοντας τη διεύθυνση email του μαζί με την αξιολόγηση ενός προϊόντος, δέχεται ότι ο Αντισυμβαλλόμενος έχει το δικαίωμα να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει με τον χρήστη για την κατάσταση της αξιολόγησης και για άλλους διαχειριστικούς σκοπούς.
 • Να μην χρησιμοποιεί greeklish στις αξιολογήσεις του. Να κάνει την αξιολόγηση του εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες.

5 Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων / εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση
5.1. Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται κεντρικά στην οθόνη σας. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν μέσα από εύκολη αναζήτηση και πλοήγηση.

5.2 Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», το πεδίο που βρίσκεται στην κεντρική μας σελίδα και που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

5.3 Η ιστοσελίδα μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

5.4 Παρ’ όλα αυτά το εκπαιδευμένο και πρόθυμο προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο κατά τις ώρες λειτουργίας της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (10:00-13:00, Δευτέρα-Παρασκευή) στο παρακάτω τηλεφωνικό νούμερο επικοινωνίας: 2381 200 270 αλλά και 24/7 μέσω της φόρμας επικοινωνίας να είναι κοντά σας και να αντιμετωπίσει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όποιο πρόβλημα ή παρεξήγηση προκύψει αλλά και να σας εξυπηρετήσει μετά την αγορά και την παραλαβή/χρήση των προϊόντων σας.

5.5 Η νομοθεσία και η τήρηση των κανόνων είναι βασική μας προτεραιότητα και αρχή μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από τις διαδικτυακές τους αγορές. Παρ’ όλα αυτά για κάθε πρόβλημά σας σχετικά με την όποια συνεργασία μπορεί να έχουμε αναπτύξει μπορείτε και γραπτώς να στέλνετε τις απορίες, παράπονα, ερωτήματα σας και εντός 24 ωρών θα έχετε λάβει έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση συμβατή με τις αξίες που μας διέπουν ως επιχείρηση αλλά και με την κείμενη νομοθεσία που διέπει τους όρους λειτουργίας μας.

Malibu Continuous Lotion Spray Spf10 Water Resistant 175ml.
Malibu Continuous Lotion Spray Spf10 Water Resistant 175ml. Αδιάβροχο αντηλιακό σπρεϊ Dry Oil με χαμηλή προστασία από τον ήλιο για View product.
0,00
Sunkissed Ultra Dark Mousse Selfie Ready Tan 200ml
Sunkissed Ultra Dark Mousse Selfie Ready Tan 200ml. Το πρώτο self tan ειδικά σχεδιασμένο για φωτογραφίες. Αποκαλύψτε το αληθινό, χάλκινο View product.
0,00
Milani Amore Matte Lip Creme 16 Sweetheart
Milani Amore Matte Lip Creme 16 Sweetheart. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα χείλη σας σε πρώτο πλάνο. Υποδεχτείτε τα View product.
0,00
Milani Amore Matte Lip Creme 10 Adorable
Milani Amore Matte Lip Creme 10 Adorable. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα χείλη σας σε πρώτο πλάνο. Υποδεχτείτε τα View product.
0,00
L.A Girl Lip Liner - Party Pink
L.A Girl Lip Liner - Party Pink 1,3gr. Μολύβι χειλιών από την εταιρία L.A Girl μαλακό και έντονης απόδοσης.
0,00
L.A Girl Lip Liner Pencil - Cocoa
L.A Girl Lip Liner Pencil - Cocoa 1,3gr. Μολύβι χειλιών από την εταιρία L.A Girl μαλακό και έντονης απόδοσης.
0,00
L.A Girl Dark Peach Lip Liner
L.A Girl Dark Peach Lip Liner. Μολύβι χειλιών από την εταιρία L.A Girl μαλακό και έντονης απόδοσης.
0,00
Mua Makeup Academy 15 Shade Eyeshadow Palette Empire Butterfly
Mua Makeup Academy 15 Shade Eyeshadow Palette Empire Butterfly. 15 θερμές σκιές σε εκπληκτικές αποχρώσεις με  μεταξένιο φινίρισμα. Δημιουργήστε διαφορετικά View product.
0,00
Mua Makeup Academy 15 Shade Eyeshadow Palette Cosmic Vixen
Mua Makeup Academy 15 Shade Eyeshadow Palette Cosmic Vixen. 15 Αποχρώσεις-Δημιουργήστε πολλαπλούς συνδιασμούς χρησιμοποιώντας ματ και περλέ αποχρώσεις. Μπορούν να View product.
0,00
Manhattan Contouring Kit 002 Summer in Barbados 18gr
Manhattan Contouring Kit 002 Summer in Barbados 18gr. Αγαπημένο kit της Manhattan που περιέχει 3 αποχρώσεις για να κάνετε contouring/bronzing View product.
0,00